Brugt Macintosh udstyr

-> iMac 17" lyddæmpet (Arkitektlampe model) (solgt)

-> 630 Connector til salg (solgt)

Kigger du efter brugte macintosh ting kan det anbefales at du kigger på et par online brugtmarkeder: mediamac.dk, macnyt.dk, qxl.dk og dba.dk. De har dog ikke så mange macintosh på qxl og det koster penge at få annonce informationer på dba (Den Blå Avis). Har du mod på en udenlandsk auktion kan du prøve ebay. Du kan også prøve at kigge i nyhedsgruppen dk.marked.privat.edb.mac (kræver nyheds-læser, f.eks. MacSoup eller Outlook Express).

Specifikationer og information om hvad der er af hardware i standardmodellerne kan enten findes hos Apple eller på everymac.com. Der er dog problemer på everymac med en login rutine, så det ikke kan lade sig gøre at se hvilke porte der er på de forskellige maskiner.

Mangler du information om hvordan man skiller Apples forskellige computere, printere eller skærme ad er det altid en god ide at finde en service manual inden du starter. Der er det præcist beskrevet hvordan man skiller den givne ting ad. Service manualerne kan dog være svære at finde, men prøv at kigge her eller søge med google.

Mangler du en manual til din macintosh kan den findes ved at søge på Apples supportside.

Nye Macintosh Computere

Nye macintosh kunne tidligere købes med 5% studierabat hos Officeline.dk. Det er dog blevet sat ned til 2% efter navnet skiftede til humac.dk. I stedet lader det til at rabatten for studerende er bedre når man handler direkte med apple.dk. Ellers er der Computerstore og Macxpres. Nogle gange er priserne på ekstraudstyr til macintosh alt for højere ved de rigtige mac forhandlere, så det kan være en god ide at notere sig produkt- type/ nummer/ navn og finde prisen på EDBpriser.dk.

Har du nerver til det kan det godt betale sig at købe nye macs hos novodrom.de eller mactrade.de i tyskland, som sælger deres macs billigere end på den tyske applestore. Det koster omkring 25 euro at få sendt en iMac til Danmark fra tyskland og alt i alt kunne man spare 1400kr på en af de nye 1GHz, 17" fladskærms iMacs i februar 2003. Andre produkter kan man dog spare endnu mere på.

Billige DVD og CD medier

Kan f.eks. findes hos nierle.de. Forsendelsen er dyr, men hvis man bestiller mange af gangen kan det godt betale sig. Undersøg evt. også edbpriser.dk's mediesektion.opdateret 09.12.2006 <tietze@mail.dk>

[indhold / validér / top]