Kollegiebilleder

If you would like one or more of the pictures below, write me an email or knock the door, then I'll make a cd for you.

Password available from the fridge or by sending an email to <tietze@mail.dk>

-> Tour Des Chambres Friday the 13th! (13.10.2006).
Wow that was fun! :-O
-> Julefrokost, gang1.3 d.11/12 - 2004.
Fantastisk julefrokost, hvor den ikke fik for lidt!!! :-D
-> Tour des Chambres - 29.10.2004.
Fantastisk, så lykkedes det.
-> Robert Burns Night, gang1.3 d.24/1 - 2004.
Mikkels initiativ om at holde Robert Burns Night flaskede sig i ordets bogstaveligste forstand på meget smuk vis og bamse havde en sensuel og givtig aften. Mere info om Robert Burns: robertburns.org, rabbie-burns.com.
-> Mikkels første dragedag, vestereng d.22/12 - 2003.
Så er den første på gangen begyndt at konvergere mod dragesporten! :o) En fantastisk dag med et par gode røvture i den nye sne - mandag d.22 december. Desværre strejkede kameraet pga. kulden, så vi fik kun taget et par enkelte billeder i starten - miklen fik ellers nogle ordentlige ture igennem sneen.
-> Julefrokost, gang1.3 d.19/12 - 2003.
Et par billeder fra juleklippeaften og billederne fra den fantastiske julefrokost, med ture i osteskabet og besøg af gang 1.1.

Find gang 1.3 på Børglumkollegiet i Risskov

Gang 1.3 er ikke helt nem at besøge - dels fordi dørene på kollegiet altid er låst til opgangen og selve kollegiegangen og dels fordi det ikke er nemt at finde indgangen til blokken, som mest af alt minder om en skummel bagindgang. Det er dog til at overkomme at finde ud hvor indgangen til blok 1 er placeret når man kigger på nedenstående kort:

Kort der viser indgangen til blok 1.
Find det på mapquest.com ->

Hvis du gerne vil besøge en fra gangen kan du komme i kontakt med vedkommende ved at bruge en af de mange dørtelefoner, som er kommet op ved hver opgang. Der er også en dørtelefonen ved hovedindgangen og en ved indgangen lige ud for Veri Centret - tryk 9+værelsesnummer og for gang 1.3 ligger værelsesnumrene mellem 129 og 142.

Børglum Kollegiet og Smutten

Et af de bedste kollegier i Århus er selvfølgelig Børglum Kollegiet, med den fantastiske kollegiebar "Smutten", som ifølge gejstelige kilder førhen har haft tilnavnet "Bordel Nord".

Uland (som har skiftet navn til SKUM) har haft Smutten i kikkererten (siden er fra archive.org's arkiv), men ellers er der ikke meget at finde på nettet om smutten. De fleste festlige sjæle har af gode grunde ikke overdrevent mange erindringer om hvad der egentlig er sket i smutten. Derfor er det heller ikke så mærkværdigt at de eneste billeder fra selve smutten er lagt ud på nettet af nogen computernørder (med tilknytning til Institut for Fysik og Astronomi), som har holdt computer party der.

I mellemtiden er smutten kommet online på smuttens.dk, den er dog gået offline igen :-/

"Bladet Ø" skriver følgende om Smutten i en anmeldese af Børglum Kollegiet, forår 2000, nr.2 (s.25m):

"Men noget der absolut trækker op er alle de fælles faciliteter, der er på stedet, som er gratis: [...] og den berømte/ berygtede Smutten, som er vores kollegiebar, hvor der er gode chancer for at sød musik opstår (Hvis dette mod forventning ikke sker, kan det meget belejligt nævnes, at vægtrummet ligger lige ved siden af!)." (10.02.2004)

Meget apropos gratis fælles faciliteter er der måske nogen der på et tidspunkt har haft et fælles køretøj tilgængeligt?

"Til Svendsen,
Se så for helvede at få fingrene ud af alle de fugtige huller på Børglum. Tænk på noget andet et par timer og få den vogn repareret. - Du må gerne tage et par af damerne med herned." (10.02.2004)

Fra ASR-Årebladet, Jubilæumsnummer 2003.

-> Børglum Kollegiets hjemmeside.
Den nye side er meget smart - man kan f.eks. slå telefonnumre op, men der er kun 7 tilmeldt indtil videre :o( Flere informationer er der at finde på den gamle side så derfor må den siges stadig at være relevant.
-> Gang 1.3's side med kollegiebilleder.
Tidligere side med diverse billeder fra fester og andet godt fra gang 1.3.
-> Gang 2.4.
The Community of Floor 2.4.
-> smuttens.dk (siden er blevet nedlagt igen :-/
Det vil på denne side være muligt nemt og hurtig at danne sig et overblik over hvad der sker i din egen Kollegiebar Smutten.(11.02.2004)

opdateret 20.10.2006 <tietze@mail.dk>

[indhold / validér / top]