Boligsøgning i Aarhus

Nedenstående sider er gode hvis man søger bolig i Aarhus og omegn. Jeg kan kun anbefale Århus Kommunes fælles opnotering kollegiekontoret til studerende - der er god mulighed for at få et godt kollegieværelse eller en kollegielejlighed.

-> Børglum Kollegiet og Smutten.

-> Kollegie kontoret (Den fælles opnotering).
Den Fælles Opnotering er et samarbejde mellem Kollegiekontoret i Århus og en række boligforeninger og selvejende kollegier. Det gør, at du kan søge kollegie- og ungdomsboliger i Århus og omegn et sted. Her på siden. Samarbejdet har eksisteret siden 1. februar 2001. (10.02.2004)
-> HouseSonar.dk.
Andreas Graae fra HouseSonar.dk skriver: Jeg er en del af et meget lille startup der laver et åbent og gratis boligkøberarkiv. Fordelene for køberne er at de kun skal give deres informationer et sted og at de lettere kan styre hvem der har adgang til deres data så de ikke bliver spammet fra desperate ejendomsmæglere. Samtidigt kan sælgere også selv kontakte køber og der er derfor mulighed for helt at gå uden om mægler. (02.05.2012)
-> Ejendomsavisen.dk.
EjendomsAvisen - Østjyllands største boligavis - markerer sig nu også på lejemarkedet. På denne hjemmeside kan du både søge og tilbyde lejeboliger til private. Alle annoncer kommer automatisk i EjendomsAvisen søndagen efter. Herved opnår du den bedst mulige annoncering de trykte og elektroniske medier kan tilbyde på een gang. (10.02.2004)
-> Eniro - Bolig-Guide.dk.
Eniro er blandt Europas førende virksomheder inden for trykte og elektroniske informationstjenester, hvis primære mål er at føre købere og sælgere sammen – nemt, hurtigt og præcist. (10.02.2004)

Flere flyttelinks

-> Flytteguiden og boligstøtte beregningnetborger.dk.
-> Meld flytning hos Postdanmark.dk.
Kræver enten at man er tilmeldt/ tilmelder sig ePosthuset eller bestiller en flyttemappe.

Mangler du indboforsikring og ulykkesforsikring kan det varmt anbefales at kigge på Dansk Magisterforenings særlige studieforsikring. Prisen afhænger af hvor man bor i landet og koster derfor mellem 373 kr og 259 kr pr. kvartal inkl. medlemsskab i magisterforeningen. (10.02.2004)

For IT-studerende kan PROSA have interesse, de ligger på samme prisniveau ang. studieforsikring.

opdateret 02.05.2012 <tietze@mail.dk>

[indhold / validér / top]